Bemutatkozás

Cégünket 2009-ben alapítottuk prémium minőségű LED fényforrások és világítótestek forgalmazása céljából. Az elmúlt 10 évben végig követtük a hagyományos világítástechnikai termékek kiszorulását a piacról és a LED technológia gyors térhódítását. 

A kezdeti idők tapasztalatai megerősítettek minket abban, hogy a legfontosabb a Partnereink elégedettsége, ezért olyan gyártókkal dolgozunk együtt, akik ezt biztosítani tudják. Így dolgoztunk együtt 2016. évtől az LG ipari és irodai világítástechnikai részlegével, majd 2018-tól cégünk a CREE LED kültéri és ipari világítótesteinek forgalmazója és képviselője Magyarországon.

Mindkét gyártó termékeit a hosszú élettartam és a kiemelkedő minőség jellemzi, a termék típusától függően 5 vagy 10 év garanciával. Az amerikai székhelyű CREE a világ egyik vezető fehér LED chip fejlesztője, számtalan világítástechnikai cég beszállítója (pl. Zumtobel). Emellett saját fejlesztésű termékeket gyárt, a kültéri világítótestek piacán több védett szabadalommal rendelkezik (pl. nano-optikai lencse).  A CREE-ről bővebb információkat az alábbi link tartalmaz:

Fontos esemény volt a cég életében a Triplex Csoporthoz való csatlakozás, amely kiváló bázist biztosít a projektjeink zavartalan elvégzéséhez.    

A tevékenységeinket a piaci elvárásoknak megfelelően folyamatosan bővítjük, az évek során a világítási tervek készítése is alapvető szolgáltatássá vált, így képesek vagyunk egy projektet a felméréstől a kivitelezésig megvalósítani.

Vecsési telephelyünkön a világítótestek működés közben is megtekinthetők. 

Küldetésünk

A világítástechnika egy több tudományágat ötvöző, összetett szakma. Egy-egy szelete az elektrotechnikának, a biológiának, az anyagismeretnek, a villamosságnak, hogy csak a legfontosabbakat említsük.

autószalonban ipari led panel        

Az összetettsége miatt fontos, hogy a szakmában dolgozók megfelelő tapasztalattal rendelkezzenek és mivel ez egy napról-napra, folyamatosan fejlődő szakma - az újdonságra való nyitottság.

Iparari led lámpa - benzinkút           

Úgy gondoljuk, hogy a megfelelő munkavégzéshez szükség van a jó minőségű világításra.

Küldetésünknek tekintjük, hogy csak olyan termékekkel dolgozunk és olyan megoldásokat alkalmazunk amelyek növelik a felhasználóink vizuális komfortját. 

 

Céljaink

Cégünk alapításától kezdve számunkra a legfontosabb az ügyfeleink elégedettsége volt és az is maradt.

Tudjuk, hogy lehetetlen egyszerre olcsó és nagyon jó minőségű termékkel dolgozni, általában az alacsony ár kizárja a jó minőséget. Úgy gondoljuk, hogy Partnereink kiemelkedő ár-érték arányú termékeket és megoldásokat kapnak, célunk, hogy ez a jövőben is így maradjon.  

Célunk, hogy a világítástechnika területén partnereink biztonságban tudják a beruházásaikat, az általunk  telepített világítótestek hosszú ideig működjenek és a lehető legkevesebb karbantartással üzemeljenek.

Elért eredményeink

Büszkék vagyunk arra, hogy partnereink között tudhatunk számos kisebb-nagyobb céget-, vállalkozást, melyek látva minőségi munkánkat és professzionális hozzáállásunkat, a jövőben is velünk közösen képzelik el a világítás fejlesztési terveiket. 

kültéri ipari led lámpák

 

 

Cégcsoportunk többi tagja

Csapatunk

Történetünk

2009 - az alapítás

Ekkor alapítottuk meg a céget, mely komoly szakmai múltra tekintő kollégákkal kezdte meg működését.

2016 - Csatlakozás a Triplex csoporthoz

Cégünk 2016-ban csatlakozott a Triplex csoporthoz, ezzel erősítve hátterét mind anyagi, mind szakmai szempontból.

2017 - LG képviselet kezdete

Ekkor nyerte el cégünk az LG termékek magyarországi képviseletének jogát, mely fontos előrelépés volt cégünk életében.

2018 - Cree képviselet kezdete

Ebben az évben sikerült megkötnünk az egyezséget a Cree-vel, melynek köszönhetően mi lettünk a magyarországi képviselet.

Ügyfeleink